The Chocolate Index
HemOm ossKontaktBloggLänkarPÅ SvenskaPå Engelska

Blogg

Arkiv: 2011 (7 posts)


Cloetta Tarragona Mandel-krokant

Tarragona Mandelkrokant
08 Dec, 2011
Tarragona Mandel-Krokant är en mjölkchoklad av sämre kvalitet. Chokladen innehåller andra vegetabiliska fetter än kakaosmör. Smaken var god jämfört med liknande billiga mjölkchokladkakor.

Amedei Toscano Brown

Amedei Toscano brown
05 Dec, 2011
En ovanligt god mjölkchoklad med kvalitét och näst intill perfekt konsistens.

Jollas choklad med Chili Jordgubbar

Chokladkaka från Jollas med Chili och Jordgubbar
01 Dec, 2011
Lösviktschokladen med Chili och Jordgubbar från Jollas är av bra kvalitét. Den är dock inget för den vekhjärtade eftersom det bränner ordentligt i munnen när man äter den. Den är heller inget för den fattige studenten.

Dagens choklad: Chokladmatta

Choklad matta
30 Nov, 2011
Vad sägs om en jättechokladkaka på vardagsrumsgolvet? Konstigt nog finns den inte i brunt...

Lindor tryfflar är inget exceptionellt

Lindt Lindortryfflar
29 Nov, 2011
Lindts Lindortryfflar är maskintillverkad kvalitetschoklad. Det är inget exceptionellt men de är bättre än en genomsnittlig maskintillverkad pralin.

Dagens choklad: Cacao & Chili kryddmix

Cacao & Chili från Santa Maria
28 Nov, 2011
Cacao & Chili kryddmix från Santa Maria kan användas till allt. Nästan i alla fall. I kväll har jag druckit en kopp varm choklad spetsad med denna krydda.

Nya numret av Journal Chocolat nr 4

Journal Chocolat nr 4 2011
25 Nov, 2011
Nyss damp senaste numret av Journal Chocolat ner i brevlådan. Det ser jag alltid fram emot. Tyvärr innehåller tidningen allt mer av annat än choklad. Sånt som jag är helt ointresserad av. Det som skrivs om choklad är bra, men jag har massor av nya idéer.



Välj sida: 1 2 3 4 5


 

© 2011 Imaginari |
  Om oss  |
  Kontakt  |
  Cookies  |
  Sitemap