The Chocolate Index
HemOm ossKontaktBloggLänkarPÅ SvenskaPå Engelska

Blogg

Magnum Infinity chokladglassar

Vi har testat "Magnum Infinity Choklad" och "Magnum Infinity Choklad & Kola". De passar verkligen två chokladälskare som oss! Chokladskalet med krossade kakaobönor blev särskilt uppskattat!

Magnum Infinity chokladglassDet är inte ofta chokladglass verkligen smakar mycket choklad, men så var det med Magnum Infinity. Det givna valet av pinnglass för chokladälskare. Men som kulglass finns det ännu bättre.

Jag skulle kanske inte välja någon av dem en riktigt het dag, för det är bara att inse att chokladglass inte är så  svalkande/törstsläckande som t.ex en sorbét eller isglass. 

Namnet "Infinity" är inte heller rättvisande, för glassen tog slut alldeles för snabbt. Jag har visserligen läst kommentarer av folk som tyckt att den var för mastig och kunde ha varit ändå mindre, men jag håller inte med. Jag blandar ihop den med en annan Magnumglass som inte längre finns: Magnum Intense. Detta namn skulle passat bättre eftersom chokladsmaken var så intensiv. Men det var ju redan upptaget.

Magnum Infinity Choklad -papper

 

 

 

 

 

 

Magnum Infinity Choklad

Betyg: Betyg: 8 av 10

En ovanligt mörk choklad i både glassen och chokladskalet tillsammans med en kakaosås gillar jag definitivt. Och så förstås de krossade kakaobönorna!

 

Magnum Infinity Choklad & Kola

Betyg: Betyg: 8 av 10

Kolasåsen gjorde glassen lite sötare, men inte för mycket. Glassen bestog av lite ljusare choklad än ovanstående. Smarrig!
Share |

Skriv en kommentar
Kommentarer är avstängda för tillfället!

 

© 2011 Imaginari |
  Om oss  |
  Kontakt  |
  Cookies  |
  Sitemap